Publicerad

Fått hjälp från oväntat håll (eller oväntat kanske det inte var) att fatta beslut men jag fortsätter angsta och magen är helt ras och jag förstår inte hur jag ska klara av det här.

Och vad gör jag efter sommaren? Min kropp löper amok vid tanken på det.

Min examensarbete har nu kommit upp på epsilon. Den som vet vad jag heter kan söka efter arbetet här.

2 reaktion på “Publicerad

  1. Jag vet precis hur du har det, framtidsångest utan dess like… Jag har pojkvännen på Gotland, möjlighet att få jobb där över sommaren men har inte hört så bra saker om det jobbet. Jag har även ett jobb klart, maj – i höst, på ett superbra ställe, verkar hur trevligt som helst och bra på alla sätt och vis förutom att det ligger i norrland… suck… hur gör man?? hur bestämmer man sig??

  2. Om det är distrikt på Gotland så har jag bara hört bra saker om det. Det är den där förbaskade kärleken som ställer till det. Hade det inte varit för den hade allt varit klart nu med jobb och bostad. Fast vad hade livet varit värt utan kärleken? Utan “min” Kärlek? Inte så värst mycket när allt kommer omkring…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>