I brist på bättre

Håller mig flytande så länge jag inte tänker och så länge jag håller framtiden på en armlängds avstånd.

Inatt hade jag en dröm som var så verklig och jag var så lycklig när jag vaknade. I kroppen fanns samma känlsa kvar som i drömmen.

Jag drömde att jag låg på en brits och hade en ultraljudsprob mot magen och där inne simmade en liten räka. Jag kunde känna den fladdra omkring där inne, en rörelse som av en liten fisk. Jag skrattade och grät om vartannat och jag sa till Kärleken att jag tror att det är en flicka. Kärleken trodde på pojke.

När jag vaknade kände jag fortfarande det där lilla sprattlandet i magen och ett lätt illamående. Ägglossning om 2-3 dagar.

I brist på eget barn hälsade jag på Lillan igår.

p3290015

De där kinderna vill man bara pussa på!

 

p3290017

Knasters gamla lila goa-orm har Lillan fått ärva. Supermysig! Det syns på det galna leendet. Bredvid äggtanden har nu en till liten huggtand behagat kika fram.

 

 

 

p3290020

Ännu ett kort där Lillan håller för blixten precis när jag knäpper av

2 reaktion på “I brist på bättre

  1. hehe, en sån orm har vi också! den är superbra till dragkamp om man inte riktigt vågar gå i närkamp, som t ex om en pipleksak…

  2. :D Med Lillan behöver man sällan gå i närkamp. Det skulle vara när man måste torka ansiktet efter maten. Eller när man pussar och kramar henne så mycket man bara orkar :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>