Ua

Ah, besiktigade bilen utan anmärkning idag. En sten föll från mitt hjärta. Nu ska jag bara boka tid för service. Det får bli när jag fått mitt schema så jag vet hur jag jobbar framöver.

Förutom att besiktiga bilen har vi även gjort nyttiga saker som att tvätta min bil, byta en baklykta på den, köpa planteringsjord och lite växter till trädgården. Jag har planterat ut astrarna som stått på tillväxt (och nu ser jag att det är minusgrader ute – typiskt!) och planterat växterna jag köpte i nya rabatten.

På eftermiddagen kom Svägerskan och Lillan på besök eftersom lillebror behövde plugga ifred. Så mysigt att pussa och krama på Lillan och busa med henne i soffan. Hon kryper omkring och säger “där” och pekar på allt hon får syn på. Ett par, tre steg kan hon ta utan att dratta på ändan också. Gullunge! Vi gick ner till lekparken har nere också och Lillan gungade och log sitt varggrin. Faster och Lillan åkte rutchkana också. Skojigt som bara den! De stannade på middag innan de åkte hem. Efter det har jag och Kärleken bara legat i soffan och degat.

Imorgon ska vi på husvisning, tvätta Kärlekens bil och byta till sommardäck på båda bilarna (fast det kanske är dumt nu när det ändå blev minusgrader?).

4 reaktion på “Ua

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>