Åh nej

Det var väldigt länge sen sist, men imorse vaknade jag med fullskalig migrän. Sån där migrän som gör det i princip omöjligt att ta sig upp ur sängen för att ta en tablett. Jag fick ta mig samman för att ragla ut i köket och fråga Kärleken som satt och åt frukost om det var okej att jag stannade hemma idag. (Ja, jag är fortfarande alldeles för mycket “duktig flicka” för att fatta såna beslut på egen hand.)

Polis som han är, beordrade han mig genast i säng och kom med en tablett till mig. En tablett som kom i retur någon halvtimme senare efter jag gjort en i det närmaste herkulisk ansträngning att ringa mig sjuk till jobbet.

Blääk!

Nu framåt lunch börjar jag känna mig som en människa igen. Nu ska jag bara få i mig lite kaffe (och hoppas på att få behålla det) och ta en dusch.

Jag som hade sett fram emot att slippa köra själv till jobbet idag, eftersom kollegan skulle hämta upp mig. Nåja, på torsdag gör vi ett nytt försök – imorgon är det ju jag som kör igen.

6 reaktion på “Åh nej

  1. stackars! jag körde förbi djursjukhuset idag, tänkte nästan man kunde ha kikat in och hälsat på dig, det var lunchtid också, men så tänkte jag att ni nog har fullt upp. men krya på dig!

  2. Åh, det hade varit roligt med besök om jag varit där :) Kika in nästa gång du har vägarna förbi! :) Vi har en annan gemensam kursare med initialerna E.L som jobbar där :)

  3. Jag stannade faktiskt till och rastade hundarna och såg då även en tjej från Vetish som jag känner, och tror mig veta att en till från Vetish (min f.d. granne!) jobbar där, kul med folk man känner!

    Men om 1,5 vecka drar jag norrut så det blir nog inga turer år det hållet i närmsta framtiden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>