Vård

Idag har jag hängt med veterinärerna på vårdavdelningen. Det är inte så mycket jag har kunnat göra, jag har tittat på några patienter och lämnat hem en hund som vårdats klart och som blev jätteglad över att träffa matte.

Man får dock se en del intressanta saker – fraktur på ryggkota, livmoderinflammationer, gastrocnemiusruptur, korsbandsruptur och zygomaticusfraktur. Man lär sig något nytt varje dag.

Idag fick jag reda på att mina önskemål om lediga dagar (jag ska vara ledig en dag i veckan, eftersom jag bara ska jobba 80%) på antingen måndagar eller fredagar inte gick att genomföra. Istället blir min lediga dag på onsdagar. Hur mycket suger inte det?! Det är bara att gilla läget och se varje onsdag som en liten minihelg att hämta andan på mitt i veckan.

Det hade varit trevligt med lite längre sammanhängande ledighet, dock.

Muskelknutorna i nacke och axlar ökar exponentiellt med tiden. Jag är helt knölig, trots daglig massage. Inom en inte allt för avlägsen framtid lär hela jag bestå av en enda stor muskelknuta. Aj!

4 reaktion på “Vård

  1. Äsch, fy vad tråkigt att du fick lediga dagen mitt i veckan, hade ju klart varit bättre o haft en sammanhängande ledighet :-(

  2. tänk positivt! Jag ska också jobba bara 80 % och hoppas att jag kommer få min lediga dag mitt i veckan! Tycker det skulle vara skönt med en paus, en sovmorgon, en liten extra vilodag mitt i. Tänk, då jobbar man ju bara två dagar och sen har man en ledighet att se fram emot, veckorna blir inte lika oändligt långa då när du får spendera onsdagen hemma och hinner umgås med din älskade =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>