Helg igen

Den här veckan har gått betydligt snabbare än förra. Säkert för att jag har haft lite mer att göra. Igår hade jag egna patienter på en av vårdavdelningarna och gjorde allt som skulle göras med dem. Ordinerade blodprover, tog ett par rektalsvabbar, undersökte, ordinerade läkemedel och dropp, pratade med djurägare. Det var kul.

Idag har jag gått runt lite i receptionen, på labb och på rehab.

För övrigt är det underbart att komma hem efter en lååång dag till världens snyggaste karl, få ärtsoppa och pannkaka med sylt och grädde serverat och sen en grundlig upphångling. Sweet! I can live with that!

Nu är det helg. Kärleken ska jobba, men jag är ledig och ska sova, pyssla i trädgården och kanske umgås med någon annan som är ledig. Om sisådär 10 minuter kommer Kärleken hem med sushi (från Yukikos såklart), sen blir det mys i soffan för hela slanten.

Fick förresten betydligt mer i lön den här månaden än jag räknat med. Trodde jag bara skulle få traktamente och reseräkning från jobbet i västsverige, men jag hade visst lite provisioner som inte kom med på förra utbetalningen. Dessutom trodde jag att jag skulle få lön för denna månaden först i maj, men så var det inte. Så det blev en del klirr i kassan den här månaden också.

Härligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>