Operation

Snirk-snark!

Idag har jag stått iklädd operationsmössa och munskydd hela dagen. Kirurgi är roligt. När man får utföra det själv. Mindre kul att titta på. Kirurger är dessutom ett konstigt släkte, fast det var ju inget nytt. “Min” veterinär var i alla fall hur rar som helst.

Kärleken jobbar ikväll, men jag valde att åka hem ändå, eftersom jag börjar sent imorgon. Vad ska jag göra i mitt minimala lilla rum till kl 13 imorgon, liksom? Nä, det var bättre att åka hem och kunna krama Kärleken i natt när han kommer hem.

Och vattna i trädgården också. (Jag klagar inte på vädret, det är alldeles underbart. Men liite regn hade inte skadat.) Jag har hittat pärlhyacint, påsklilja, gullviva, scilla, nån annan blå blomma, förgätmigej, någon sorts viol och vitsippor i trädgården. Och spenaten och salladen jag sådde börjar komma upp. Alla astrarna dog, däremot. Det var bara att så nya.

Imorgon går jag min första “riktiga” dag. Det ska bli jättekul!

3 reaktion på “Operation

  1. Idag, nu för en liten stund sen kom det efterlängtade och välbehövliga regnet här hos mig :-)
    Det är torrt nu och mina rabarber behöver lite vatten.

  2. Heja!
    Du låter allt mer nöjd med detta där jobbet, det är roligt att höra, verkligen!

  3. Smulan >> Då kanske det kommer hit under dagen.

    Mårr >> Det är en korrekt iakttagelse :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>