Richie Rich

Hur vet man att någon har gott om pengar?

Jo, när personen i fråga tar sin privata helikopter och flyger från Sundsvall till stora djursjukhuset med sin skadade hund.

Det var ett pyssel att utrymma parkeringen och fått ringt runt till ridskola och hästägare för att få ta in alla hästar när helikoptern skulle landa.

Idag kom de med helikoptern och hämtade hunden.

4 reaktion på “Richie Rich

  1. Ja, då har man pengar så det räcker, kan du fråga om dom kan dela med sig lite…….:-)

  2. En egen halikopter hade varit bra! Då hade jag kunnat ha den på gipen här ute och så ta den till jobbet varje morgon. Vad fort det hade gått att komma fram då! ;)

  3. Bra gjort! Skulle jag också göra om det behövdes. Om jag var dum nog att hålla mig utom snabbt räckhåll för nåt av landets bästa djursjukhus. Har alltid gjort allt och det bästa för mina hundar och då spelar pengar ingen roll, sånt världsligt får man lösa efteråt om det kniper.

  4. Haha, man önskar nästan att alla som bor mer än 10 mil från närmsta djursjukhus skulle bli utrustade med egen helikopter :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>