Skitdag

Idag har varit en riktig skitdag på jobbet. Bara en massa strul och kaos precis hela dagen. Knasiga bokningar, komplicerade patienter osv osv i en strid ström. Jag var arg och frustrerad och rent av less på alltihop och ville helst av allt bara åka hem.

Det var tur att jag fick några uppmuntrande ord av en gammal räv precis innan jag skulle åka hem. Och att jag fått mail om en jobbintervju i slutet av juli för en tjänst här i stan.

Och det är en himla tur att jag har världens bästa Kärlek här hemma som hade middagen klar när jag kom hem. Med honom i mitt liv känns allt så mycket bättre!

5 reaktion på “Skitdag

  1. jag ska också på en intervju, bara ett vik och en bit ifrån stan, men ändå.. håll tummarna så håller jag för dig! =)

  2. och skitdagar har vi alla, jag är mest frustrerad över att allt går så långsamt!! jag har haft totalt 8 patienter på hela dagen och ändå fick jag jobba över. jag skyller allt på böldkatten i morse som jag fick sätta drän på, vilket tog mig mycket längre tid än det borde av den enkla anledningen att jag inte ens minns om jag nånsin gjort det förr. isf nån gång i 4:an för ett par år sedan..

  3. ha! vet inte om jag törs tala om det, då snor du väl jobbet från mig!! men det finns en annons, ganska lätt att hitta om man letar på rätt ställe på nätet…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>