Sömnlös i Gottsunda

De senaste veckorna har jag sovit så himla risigt. Jag kan räkna de nätter jag somnat inom en timme efter jag lagt mig på ena handen den här månaden. Idag var jag ledig. Sovmorgon, tänkte jag. Kunde inte somna och vaknade redan kl 8 i morse. Jäkligt irriterande! Jag känner mig inte stressad (tvärtom), jag känner mig inte orolig (tvärtom), jag mår inte dåligt på något vis (tvärtom). Lik förbaskat ligger jag och vrider mig när det är dags att sova. Suck!

Idag har jag och grannen varit på stan och satt sprätt på “lite” pengar. Nagellack och nagelfilar, nya spislock samt rouge på Åhlens. Mat på Max. En t-shirt på nyöppnade Cubus. En bok på Designtorget. Ännu en t-shirt på New Yorker. Jag köpte nästan ett par kängor och ett par byxor också. Men bara nästan.

Vi sprang i affärer i fyra (!) timmar. Snacka om ömfotad nu!

Jag ska väl göra ett försök att sova då. Är på filialen imorgon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>