Nope

Det huset blir det inte heller. Inte för det priset och inte i det området.

De begär 2,9 miljoner. Det ligger i ett område som mest ser ut som Wisteria Lane. Massor av fabriksbyggda, nya hus i pastellfärger. Huset i sig var det absolut inget fel på – hade det legat på landet och kostat 1 miljon midre så hade vi börjat fundera på det.

Jag hemnet-knarkar och är svårt beroende, bara väntar på att vårt hus ska dyka upp. Förr eller senare gör det väl det, men jag är ju inte den mest tålmodiga människan här på jorden som bekant.

Det känns som om helgen i princip bara gått ut på att åka runt och kolla på hus. Det enda vettiga jag gjort idag är att laga middag och matlådor tills imorgon. Vill ni veta ett gott och mycket enkelt recept på chili con carne? Inte? Sluta läs då.

Chili con carne a la Mysan
1 finhackad lök
Ca 300 gram nötfärs (eller quorn eller sojadito om man är lagd åt det hållet)
En påse tacokrydda
En burk Heinz baked beans

Fräs lök och köttfärs. Häll i tacokryddan. Häll i vita bönor. Smaka av med lite mer chilipeppar, spiskummin och vitlök om man känner för det. Klart! Servera med ris och en fräsh sallad, gärna med gurka och majs i.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>