Dockan Nenne

När jag var liten kunde jag inte uttala mitt namn, utan kallade mig själv för Nenne. (Till råga på allt kunde jag inte heller uttala mitt efternamn – det fick bli Dingdång. Nenne Dingdång, that’s me :-D ) Nenne är ett smeknamn som följt mig långt upp i åldrarna. Många av mina klasskamrater från gymnasiet och andra vänner, ffa de på teatern, kallar mig bara Nenne, jag vet inte ens om de vet vad jag heter egentligen.

När jag var i västsverige sist köpte jag en liten tygdocka till Lillan. Svägerskan hade skvallrat om att hon gillar dockorna på dagis.

I förrgår meddelade Svägerskan att Lillan döpt sin docka. Till Nenne. Varje gång hon hämtar sin docka säger hon “Nenne”.

Är det inte det sötaste?! Herregud, mitt hjärta brister av kärlek till det där barnet! Fifan, vad jag saknar henne och bror och Svägerskan!

Det är Faster Nennes tös, det där!

4 reaktion på “Dockan Nenne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>