MR nästa

Foten är som sagt bätte idag. Eller var i alla fall. Tills jag kom till läkaren igen och han började klämma och känna. Nu värker och strålar och skär och nyps och sticks det. Gruff! Nästa steg är en MR på fossingen. Här har de en väntetid på 8 månader, men i Upplands Väsby har de max 2 veckor. Så remissen går till Upplands Väsby.

Dessutom undrar jag varför (WHY, OH WHY) alla de perfekta husen finns åt helt jäkla fel håll. Hade det här huset legat åt rätt håll hade jag bannemej köpt det osett! Det har ALLT vi vill ha och behöver. Man kanske skulle säga upp sig och söka obefintliga jobb i Uppsala istället?

2 reaktion på “MR nästa

  1. Ja där hade man ju kunnat bo. Vi var en del åt det hållet och kikade, men drog oss för att det är en riktigt risig väg. Mycket trafik! Skulle varit jobbigt att pendla där. Dessutom åt fel håll, och långt.

  2. Långt?! :D I mina ögon är det ju i princip cykelavstånd ;) Allt som tar under en timme att köra är kort, risig väg eller ej :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>