Varför lösenord?

Vissa inlägg har jag valt att lösenordsskydda. Oftast beror det på att jag lagt ut bilder på kråkan. Jag har lovat mig själv att inte publicera bilder på kråkan publikt. Ibland gör jag undantag, det erkänner jag. Men eftersom hon är så liten och inte själv kan ta ställning till om hon vill synas på internet eller inte, så försöker jag att låta bli. (Trots att jag helst vill visa hela världen min vackra, underbara lilla unge :) )

Ibland skriver jag saker som jag inte vill att “alla” ska kunna läsa. Det kan vara om saker som pågår i mitt liv eller i andras liv eller om saker som varit och minnen som ploppar upp och gör sig påminda. Ibland kan det vara känsliga eller starka saker och då vill jag veta vem som läser.

Om du vill ha tillgång till mina lösenordsskyddade inlägg så kan du antingen skriva det i en kommentar, så mailar jag dig, eller så skickar du ett mail direkt till mig på supersoniczorro krumelur yahoo punkt se. Så får vi se vad som händer ;)

3 reaktion på “Varför lösenord?

  1. Hej! Vill gärna läsa, om jag får. Brukar läsa din blogg ofta men är dålig på att kommentera.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>